NL | FR virtual fitness | wellness | fitness
Home Modules Club Planner Actueel Contact
  voor uw fitness een gevestigde waarde laatste nieuws contacteer ons
 
   
  Home
  Club Planner, een gevestigde waarde


Club Planner

Reeds acht jaar op de markt en een merknaam die gekend staat voor zijn prijs/kwaliteit, maar bovenal ook om zijn gebruiksvriendelijkheid. Voor ons was het belangrijk om zowel de architectuur als de ontwikkeling van Club Planner binnen België te houden. Het spreekt dan ook voor zich dat de Belgische markt prioritair is en dat ons team zich voornamelijk specialiseert in de problematiek en noden van ons land.

België bestaat uit veel kleine en middelgrote ondernemingen, zowel in de fitness als in de wellness. Club Planner biedt vervolgens voor al deze ondernemers een aangepaste en op maat geconfigureerde oplossing aan. Dat de fitnessmarkt de laatste jaren in beweging is en dat “meten is weten” een cruciale factor geworden is, kan niemand nog ontkennen. De visie van ons team zal daarom in de toekomst evolueren naar een betaalbaar totaalconcept, waarbij allerhande data in één oogopslag kan worden bekomen.

Meer en meer instanties zoals diëtisten, verzekeringen, werkgevers,… zullen met deze informatie aan de slag gaan. Daarom werken wij nauw samen met de grote spelers van de markt i.v.m fitnesstoestellen. Dit zal voor zaakvoerders en indoor sporters van morgen ongelofelijke voordelen creëren.

 

 
 

   
© Clubplanner 2017 - een gevestigde waarde webdesign by ICTdesign